Čtvrtek 18.08.2022
DENNÍ MENU
Seznam alergenů obsažených v jednotlivých pokrmech a nápojích je k nahlédnutí u výčepu
Předkrmy:
  1 ks Buřt na černém pivu 59,-
  1 ks U nás nakládaný Hermelín s feferonkou 79,-
  100g Novobranská tlačenka z uzenářství u Chovanečků s octem a cibulí 63,-
  4 ks Smažené Olomoucké syrečky balené v anglické slanině s pikantní majonézou 109,-
  1 ks Naložený utopenec s cibulí 60,-
  200g Gothaj z uzenářství u Chovanečků s octem a cibulí 60,-
Polévky:
  Hovězí vývar s masem a nudlemi 39,-
Připravujeme: příprava ryb a minutek může trvat více než 20 minut:
  150g Filet z norského lososa na čerstvých bylinkách, vařené brambory 185,-
  150g Přírodní kuřecí prsíčko, Americké brambory, Ajvar dip 159,-
  150g Vepřový steak s klobásou, gratinovaný sýrem Cheddar, vařené brambory 159,-
  200g Hovězí roštěná z býčka po Ďábelsku, bramborové hranolky (připravujeme médium) 191,-
  300g Zeleninový salát s medailonky z vepřové panenky a majonézovým dresinkem 171,-
Dnešní nabídka:
  140g Koprová omáčka, hovězí maso vařené, houskové knedlíky nebo vařené brambory 149,-
  140g Vepřová směs po Dijonsku s fazolovými lusky, restované brambory 149,-
  140g Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurka 149,-
  250g Penne „Quatro formagi“ s kuřecím masem 149,-
  150g Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka 159,-
Stálá nabídka:
  140g Segedínský guláš, houskové knedlíky 149,-
  140g Svíčková hovězí pečeně na smetaně, houskové knedlíky, čerstvá šlehačka s brusinkami 155,-
  150g Talíř z pečeného vepřového a uzeného masa, opečené klobásy, dva druhy zelí a knedlíků 155,-
  140g Vepřo- Knedlo- Zelo– vepřová pečeně, houskové knedlíky, dušené zelí 149,-
   1/4 *Čtvrtka pečené kachny, houskové a bramborové knedlíky, červené zelí 166,-
Saláty:
  Šopský salát 59,-
  Okurkový 59,-
  Rajčatový s cibulkou 59,-
Moučníky:
  Palačinka se zmrzlinou a čerstvou šlehačkou 65,-
  Čokoládový fondant 65,-
  Teplý jablečný koláč s drobenkou a čerstvou šlehačkou 53,-
 
* s kostí
1ks pečiva, 1ks knedlíků 4,-Kč
 
Přejeme Vám dobrou chuť

 

U Zívalů © 2015
*